HALLO

Geplaatst op

Dit is de website van Jack Aarts. Ik ben inmiddels gepensioneerd. Ik maak foto’s van (werk)honden in actie. Dit in de breedste zin. Honden bij de KNPV, IGP, RINGSPORT, POLITIEDIENSTHONDEN, HONDENBIATLONS, CANICROSS, SLEDEHONDEN enz. Ik heb met enkele foto’s al in de vakbladen van de KNPV en Hondensport en Sporthonden gestaan, oa ook op het voorblad. Het wordt geen bulkopslag van foto’s. Ik selecteer de foto’s die het best zijn, of die echt een verhaal vertellen. Bij bulkfotografie van wedstrijden, wil ik die wel plaatsen, maar ze gaan na een tijdje van de site af en enkel de mooie foto’s blijven dan staan.

Tevens maak ik foto’s van vogels en natuur in het algemeen. Ik probeer zoveel mogelijk mooie foto’s te plaatsen, maar niet 20 foto’s van dezelfde vogel. De beste blijven staan. Er kan ook wat onscherp tussen zitten, maar die gaan weg, indien ik van de zelfde vogel een betere foto heb.

Verder nog wat algemene natuurfotografie. Dit kan van alles zijn, van vlinders, libellen, paarden en landschap foto’s.

Camera Nikon D500,

Lenzen; Nikon 18-300 mm F3,5-6,6 G VR ED DX en de Tamron SP 150-600 mm F5.0-6.3 Di VC USD g2

Materiaal; 2 x flitser, monopod, driepoot statief, videolamp led, microfoon, diverse tassen, batterygrip incl afstandbediening, draagriem

Eén antwoord op “HALLO”

Reacties zijn gesloten.